Kære alle.

Året der gik har været med op og nedture, med gang og modgang. Der har været en del udskiftning i stalden gamle er gået ud og nye er kommet til. Med få væddeløber i stalden, er indtjeningen derefter, det første træner championat på Falster er i hus imens Vakse Viggo tabte kampen om at blive året hest på Falster. Men han kommer stærkt tilbage.

Ud over vores faste anpartshesteprojekter
Team Sorte slyngler.
Stald B P hegn.
Stald Bro
Stald B P hegns venner er et nyt projekt kommet til stalden i form af Stald Tvede, som pt har en enkelt aktiv ungtravhest og en plag.

Vores sport er i krise, det er ingen hemmelighed, men så længe vi har det sjovt og godt med det vi laver, hænger vi i og kæmper på og vigtigst af alt, håber!! For hvor der er liv er der håb.

Vi løfter panden, skyder brystet frem og sigter fremad med hævet pande og vi håber at have alle vores fantastiske hesteejere, medhjælpere, familie, venner og kollegaer med os, så vi sammen kan løfte i flot og håbe på et endnu bedre og succes fuldt 2020.

Rigtig glædelig jul og fantastisk lykkebringende nyt år

Ønskes I alle sammen af

TEAM FACHMAN
v. travtræner Anders F. Jensen