Det var lidt op og ned med turen til lunden tirsdag eftermiddag. Evolution on track er undskyldt, han var fin og fik aldrig chancen. Captain Cokes løb, blev ikke til hans fordel, med meget langsomt tempo hele vejen rundt, Entilfrasimoni galoperede to gange og så var hendes løb kørt, det stemte ikke for Eagel Bat, så hun prøves uden sko næste gang, men Easy Winner var nok dagens højdepunkt, han vist som håbet fremgang i lysten til opgaven og har nu et løb i kroppen, så han bliver spændende næste gang.

Onsdag går turen til Jægersro, hvor Vakse Viggo er eneste startende hest for Anders.
Viggo startede senest i Billund, hvor han satte ny voldestartsrekord. Kommer igen i voltestart her og denne gang, håber vi ikke der skal sættes endnu en ny verdens rekord.

Anders And er med i lastbilen, men han startes og køres af Kamilla Gilsgaard.

Vi vender tilbage med resultater og kommentarer til Jægersro lørdag i morgen eller torsdag👍.

(billedet er for Lunden i dag og modellen er Easy Winner).