Om lidt starter løbene på Bornholm og Anders har fået en håndfuld køretur. Bornholm har en helt specielt plads i vores teams hjerte, det er mennesker, sport og væddeløb i et omfang man kun oplever på Bornholm. Hver gang er noget helt specielt.

10 Bornholm Nu

Kan slet ikke udnytte sin starthurtighed fra et kedeligt startspor ti. Anders må afvente hvad de andre gør og bare følge med. Hun plejer at gå en god sidst omgang, og formen er til det. Vi er tilfredse hvis hun er blandt de fem første. Kommer med samme udstyr og fire sko. (Claus P. Christiansen)

4 Easy Winner

Vanskelig at sætte ind i første start på Bornholm. Virker ikke umiddelbart til at have problemer med banen, men mere med koncentrationen. Kusken har tidligere haft hesten i træning, og kender ham i løbssammenhæng. Outsiderchance. (Frank Mikkelsen)

5 Wenson

Startsporet er o.k., men der er gode heste med fra tillæg, og de skal holde et godt tempo foran, hvilket Wenson også godt kan klare. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis han er med fremme på stregen igen. En god luring til triospillerne. Kommer med samme udstyr, d.v.s med fire sko. (Claus P. Christiansen).

Anders køre ydermere Allycat og Armani V P, som han ser meget frem til da de begge er spændende tiltalende heste.