Turen til Bornholm var en del mindre placeringer og galopper. Hammersø svinget var denne da meget dårligt og det var medvirkende til resultaterne, heldigvis er det lige vilkår for alle, nogen har fordel, nogen har ulempe og andre pløre bare igennem uden at være bemærket af det.

 

Falster med 7 heste. Anders køre denne dag i alle løbene incl prøve/rutineløb, hvor vi starter  Lenoble Grand Cru i rutineløb.

Captain Coke, helt ny i denne klasse og lidt svært at sætte ind her, fejlfri håber må han være en triochance.

Enfrasimoni, gør det ok stabilt og tager sikkert også en præmie her. Ikke et vinder spil.

Entilfrasimoni, Rene Jonassen, uden forsko. Er bedre end resultaterne, men skal lige bevise det først. Fejlfri rundt er hun en lille triochance.

Vakse Viggo, Uden forsko. Er havnet i et lille felt, men er normalt altid en god chance her på banen. Skal være i mellem de tre.

Evolution on track, 4 sko på. Har faktisk gået to gode løb i år og er her i en anden konkurrence end han plejer. Sjov lille luring.

Besplatno Tiki, var et positivt bekendtskab senest, hvor han fik perfekt løb og takkede med en flot anden plads. Mindre triochance.

Attention Bøgedal, Er en herlig hest, som aldrig fik chancen i sin seneste start. Må være en fornuftig chance her.

Arn Kronos, 4 sko. Har ikke rigtigt haft heldet med sig i år, så vi håber heldet er med ham og han viser sit værd. Han skal være med fremme, hvor det er sjovt.

Ups Annbirchador, kom med en god afslutning, med sen andgrebsplads og blev anden. Med ligende præstation er han igen imellem de tre første.