Team Fachman kom da for alvor i rampelyset da Anders F. Jensen vandt 2. Løb med Enfrasimoni. Med 20 min imellem løbene, mange heste til opvarmning og en del køreture brændte det sammen for hans kone, som på dagen måtte se sig til takke med en enkelt hjælper pga Corona vilkårene og som omstændighederne var kunne der kun være to mand til syv heste. Pga varme valgte vi at køle alle heste da de kom til banen, vaske dem efter opvarmning og igen efter løb, så hele enogtyve badeturen kunne det blive til i sommervarmen onsdag på Falster. Uheldet skete da der blev byttet om på pladserne, fordi en enkelt hest skabte sig. Entilfrasimoni fik Enfrasimoni’s sele på og omvendt. Enfrasimoni vandt efterfølgende og så var der ballade.. Det er menneskeligt at fejle, vi har taget straffen og vil gøre vores til at det ikke sker igen. Men nu sidder der nok nogen derude og er pisse sure over det der er sket, folk har jo altid tusinde holdninger til, hvordan travet skal forgå især, når det gælder spil og spillere, der egentligt ikke har kendskab til, hvad det vil sige at starte og passe en hest. Vi sætter en ære i vores arbejde, vi knokler det bedste vi har lært, for showet, spillerne, hesteejerne, sporten, tilskuerne etc, men vi er ikke maskiner og kan ikke trylle, med kort tid mellem løbene, lidt personale pga Corona, mange heste til start er det var lidt mere svært end det plejer og heste er levende dyr og der sker hele tiden noget man ikke lige havde regnet med. 150kr i bøde er accepteret, tak, men følelsen man sidder med bagefter er endnu hårdere end den straf dommeren kom med, fordi vi bare hele tiden prøver at gøre vores bedste og i går var det bare ikke godt nok😢. Vi beklager meget, undskyld.

Captain Coke, skuffede og må på igen.

Enfrasimoni, vandt på en fin afslutning, er måske ved at fatte, hvad han skal.

Entilfrasimoni, fik en ærgelig galop på og endte uplaceret.

Vakse Viggo, med for lidt tempo på undervejs afsluttede han flot til en godkendt anden plads.

Evolution on track, galoperede en fremskudt placering væk, var ellers flyvende, men endte uplaceret.

Besplatno Tiki, gik også godt og afsluttede godt til en tredje plads.

Attention Bøgedal, sad med bagerste i felter, hvor han hele løbet forbedrede sig igennem sporene og til slut kunne runde hele feltet og vinde en sten sikker sejre.

Arn Kronos, kæmpede som en løve og måtte se sig slået kort før mål.

Ups annbirchador, afsluttede til en fortjent og godkendt anden plads.