Falster’s største løbsdag, er i morgen og det er her vi mindes også i nyere tider den nok største nu afdøde Falster travtræner Harald Lund. En svunden tid, hvor de der har oplevet det stadig mindes “de gode gamle dage” og vi som ikke nåede at opleve ham, fejre dagen med væddeløb. Vi har selv 5 heste med på dagen og Anders køre udover sine egentrænet heste 2 amatørtrænede heste.

Lenoble Grand Cru, 4 sko, gik en pæn debut, hvor han også fik lært en del, er svært at vurdere i et begynder løb, men må være en fornuftig triochance.

Frederico B P, 4 sko, er lidt tung i det og forbedre sig hele tiden, bliver en fin hest på sigt. I første omgang ude for at lære og skal her bare vise en god figur.

Damble Flame, 4 sko, er lidt en vind eller forsvind, har fart og styrke i overflod, men er lidt sensibel, fejlfri er hun med feltet helt fremme.

Arn Kronos, 4 sko, viste lidt fremgang sidst, har været lidt svær st få i gang, men virker som om han er på vej, vi håber på en præmie.

Evolution on track, 4 sko, gik en god tid senest i et løb, hvor han var meldt op, der er et par skrappe modstander med her, men vi kommer med en hest i fin form, håber på en fremskudt placering.

Anders køre også:

Attention Bøgedal

Ups Annbirchador