Team Fachman

Anders F. Jensen (f. 1979) fik licens i 1996, som 16-årig, og året efter vandt den unge amatørkusk sin første sejr. Det skete med faderens Rasmine F.

Han er uddannet tømrer, men nåede bare at arbejde fire som måneder som udlært, inden at han som 19-årig valgte at starte som jockey hos daværende træner, Max Nielsen. Anders nåede at være hos Max i et halvt år, inden at sidstnævnte stoppede sin trænerkarriere.

Den 1. december 2000 fik Anders job hos Steen Juul, og her nåede han at være til slutningen af 2002 inden at Juul nedsatte sig som træner i Sverige. Netop 2002 har uden tvivl været Anders F. Jensens bedste indtil videre. Foruden sejr i DM for hopper med Cea V M blev det også til samlet sejr i DM for jockeyer samt landschampionatet for jockeyer.

Inden Anders F. Jensen nedsatte sig som træner i 2006 år nåede han at være i USA for det stipendie, som han vandt i forbindelse med DM for jockeyer, og inden dette var Anders ansat et stykke tid hos Jens A. Hansen. Anders F. Jensen har været jockeychampion på Nykøbing Falster og Charlottenlund travbane flere gange.

Anders F. Jensen er manden bag Pif, Nubia og Obelix (billedet), som alle har løbet over 400.000 kr. ind og har rekorder i 11 klassen. Flere af hestene i hans stald har banerekorder i både ind og udland såsom på korte og lange distancer. Eks Obelix rekord holder på Halmstad trav, Pif på Jægersro og Nubia på Falster.

Holdet bag Team Fachman

Anders F. Jensen

Træner

Maria G. Fachman

Staldpige

Hans F. Jensen

Baneforvalter

Kamilla Gilsgaard

Staldpige

Karin Sjøholm

Staldpige

Annika Mia Hansen

Staldpige

Diana Jensen

Staldpige

Kristina Jensen

Staldpige

Rikke Christiansen

Staldpige

Kontakt os

Anders F. Jensen

Lillevangsvej 32

4760 Vordingborg

Tlf. (+45) 26 71 51 16