I morgen kommer Hereiam D C på den svenske internetsaktion asvt.

Sundhedsattester og film af hende i vogn er sendt til travronden, så nu er der kun tilbage at krydse finger for at opdrætter Dennis fra stutteri D C, i morgen får solgt smukke Hereiam D C.

Aktionsiden kan ses her:

http://www.asvt.se/

 

Imens der trænes på gården er Anders kørt til Lunden med Geena Sisu og Folding Flame.

Folding Flame skal fremvisningsløb og Geena Sisu i prøveløb.

 

Billedet er Folding Flame, som 1 års.

I går blev de vist frem for første gang og i dag blev de hentet.
Handcock og Hitchcock er nogen helt fantastiske drenge, det er uden tvivl drenge ny køber bliver glad for. De har fra dag et, taget alting i stiv arm og de har været en fornøjelse at arbejde med lige fra de kom i juli måned. Begge drenge er sat i vogn, hvilket de også har taget i stiv arm, smed og læsning i hestebil blev også gjort uden større ballade👍. Stort held og lykke med dem skal det lyde herfra, vi glæder os til at se dem på travbanen til den tid, vi husker navnene👍👍.

Vi har stadig et par plage til salg det gælder HEREIAM, som sættes på den svenske internetsaktion om en uges tid, interessen er vækket og der har været henvendelser fra det svenske.

HANDSOME HENRY, som er halvlillebror til CLOSE YOU EYES, er også stadig til salg, en virkelig dejlig vallak, som helt sikkert er et besøg værd. Handsome Henry er lige som Hereiam sat i vogn og træner på.

Billedet viser smukke Hereiam.