Stalden har i torsdags modtage to fine hingste i tilkøring fra Bornholm, begge hingste er til salg, mere herom senere.

Der er ligeledes et glædeligt gensyn med Apapmand, som er i gang med en stille og rolig genoptræningen, ind kontrol hos dyrlægen i Sverige.

På Falster starter vi følgende heste.

Prøveløb,

Fire World – Anders F. Jensen

Arn Kronos – Anders F. Jensen

Lenoble Grand Cru – Anders F. Jensen

Vakse Viggo – Anders F. Jensen

På tirsdag starte vi Damble Flame på Jægersro.

 

Det kunne ikke blive til nogen sejre på Harald Lunds mindeløbsdag, men alt andet var perfekt. Til gengæld viste staldens heste god form ved efterfølgende gode præstationer.

Tirsdag startede Captain Coke med Kamilla Gilsgaard i monteprøveløb på Jægersro travbane og blev godkendt i 18.1.

Onsdag vandt Anders And sit monteløb på Falster ligeledes med Kamilla Gilsgaard i sadlen.

Fredag løb Vakse Viggo først over stregen vel styret af Rene Jonassen.

I går torsdag startede vi yderlige 3 heste på Falster, alle heste var i pengene.

I morgen lørdag starter vi to heste på Jægersro.

Evolution on track – Anders F. Jensen

Captain Coke – Kamilla Gilsgaard, Monte.

Vi vender tilbage med resultater senere på ugen.

 

Falster’s største løbsdag, er i morgen og det er her vi mindes også i nyere tider den nok største nu afdøde Falster travtræner Harald Lund. En svunden tid, hvor de der har oplevet det stadig mindes “de gode gamle dage” og vi som ikke nåede at opleve ham, fejre dagen med væddeløb. Vi har selv 5 heste med på dagen og Anders køre udover sine egentrænet heste 2 amatørtrænede heste.

Lenoble Grand Cru, 4 sko, gik en pæn debut, hvor han også fik lært en del, er svært at vurdere i et begynder løb, men må være en fornuftig triochance.

Frederico B P, 4 sko, er lidt tung i det og forbedre sig hele tiden, bliver en fin hest på sigt. I første omgang ude for at lære og skal her bare vise en god figur.

Damble Flame, 4 sko, er lidt en vind eller forsvind, har fart og styrke i overflod, men er lidt sensibel, fejlfri er hun med feltet helt fremme.

Arn Kronos, 4 sko, viste lidt fremgang sidst, har været lidt svær st få i gang, men virker som om han er på vej, vi håber på en præmie.

Evolution on track, 4 sko, gik en god tid senest i et løb, hvor han var meldt op, der er et par skrappe modstander med her, men vi kommer med en hest i fin form, håber på en fremskudt placering.

Anders køre også:

Attention Bøgedal

Ups Annbirchador