Da hele Corona krisen opstod blev hesteejerne hos Team Fachman kontakte om, hvad de ønskede deres heste skulle, hvis de ejede en startklar hest og der var bred enighed blandt ejerne, bliv hjemme.

Vi er ikke så mange her i Teamet og det er i disse tider vigtigt at have en god dialog med ejerne at de heste der er i stalden, om, hvad de ønsker, der sker med deres heste, det er trods alt, dem der betaler.

Efter udmeldingen i går aftens ser vi, hvad vores egen sport kommer med at tiltag, hvis de kommer med noget og i mellemtiden vil en ny rundspørge blandt hesteejerne påbegyndes, så den bedste service til kunderne ydes trods omstændighederne.

Vejret holdes og i mellemtiden, trænes der forsat på, så hestene er klar, når nye beslutninger tages.

 

I disse Corona tider skulle man måske tro at tiden stod stille, men det gør den ikke!!

Der har været lidt udskiftning i stalden, der er taget hul på tilkøringen af Helst B P hegn og marker, stalde, folde og andre materialer bliver klar gjort til den kommende sæson.

Der er lidt heste i stalden, som forventes i prøveløb/rutineløb så snart løbene igen er stablet på benene, her kan nævnes Damble Flame, Lenoble Grand cry, Frederico og Fire World.

Captain Coke, Vakse Viggo og Arn Kronos venter spændt på opstarten af Nykøbing Falster travbane, de er alle startklar. Og har tidligere vist stor glæde ved at starte på banen.

Easy Winner, Eagel Bat, Brave sensation, Evolution on track og Anders And, som for nyligt er vendt hjem fra Sverige, venter på at Lunden slår dørene op.

Imens træner, Gubernaculum W A, Gennah Sisa på og Gavicci er gået hjem til sin ejer.

Der forventes at blive meldes til Nykøbing Falster, hvis dette bliver en mulighed, næste tirsdag.

Billedet viser Helst B P hegn, som ejes af Stald B P hegn.

 

I morgen tirsdag drager træneren og Brave Sensation til Jægersro, hvor de mødes med Peter Ingves, som denne aften skal styre Brave Sensation rundt i den malmøske arena.

Brave Sensation startede senest på Lunden, med Birger Jørgensen, hvor balancen var blevet rettet bedre til og det gav et positivt udslag. Han starter ligeledes med 4 sko her og det håbes at den lidt positive fremgang fortsætter.