Teamet

Anders F. Jensen (f. 1979) fik licens i 1996, som 16-årig, og året efter vandt den unge amatørkusk sin første sejr. Det skete med faderens Rasmine F.

Han er uddannet tømrer, men nåede bare at arbejde fire som måneder som udlært, inden at han som 19-årig valgte at starte som jockey hos daværende træner, Max Nielsen. Anders nåede at være hos Max i et halvt år, inden at sidstnævnte stoppede sin trænerkarriere.

Den 1. december 2000 fik Anders job hos Steen Juul, og her nåede han at være til slutningen af 2002 inden at Juul nedsatte sig som træner i Sverige. Netop 2002 har uden tvivl været Anders F. Jensens bedste indtil videre. Foruden sejr i DM for hopper med Cea V M blev det også til samlet sejr i DM for jockeyer samt landschampionatet for jockeyer.

Inden Anders F. Jensen nedsatte sig som træner i 2006 år nåede han at være i USA for det stipendie, som han vandt i forbindelse med DM for jockeyer, og inden dette var Anders ansat et stykke tid hos Jens A. Hansen. Anders F. Jensen har været jockeychampion på Nykøbing Falster og Charlottenlund travbane flere gange.

Anders F. Jensen er manden bag Pif, Nubia, Obelix (billedet) og Apapmand, som alle har løbet over 400.000 kr. ind og har rekorder i 11 klassen. Flere af hestene i hans stald har banerekorder i både ind og udland såsom på korte og lange distancer. Eks Obelix rekord holder på Halmstad trav og Falster, Pif på Jægersro og Falster, Nubia på Falster og Apapmand på Falster for 2 års.

Dm for hopper med Cea V M, Dansk Avlsløb med Apapmand og Sprintermesteren med Apapmand er nogen af de største sejre i trænerens karriere.